Despre RaspunsulTau.ro


RaspunsulTau.ro este o comunitate de utilizatori de internet care si-au exprimat consimtamantul informat de a deveni membri si de a participa la studiile de cercetare pe care SC eResearch corp SRL corp le propune. Studiile noastre se desfasoara exclusiv pe Internet. Informatiile colectate prin intermediul studiilor servesc realizarii de studii de cercetare de piata pentru clientii SC eResearch corp SRL corp.

Prin intermediul mail-ului anterior ai fost invitat de catre SC eResearch corp SRL corp sa devii membru al comunitatii de respondenti RaspunsulTau.ro . In calitate de membru vei primi invitatii de participare la studii de cercetare online si iti vei exprima opiniile despre produse sau servicii noi. Cu fiecare participare vei strange puncte valorice pe care le vei putea folosi pentru a-ti alege premiile care ti se potrivesc, vei participa la tombolele pe care noi le organizam cu ocazia fiecarui studiu si iti vei putea invita prietenii in comunitatea RaspunsulTau.ro .

Daca doresti sa devii membru RaspunsulTau trebuie sa ai minim 14 ani impliniti.

Iti oferim sansa sa participi astazi la evaluarea si imbunatatirea produselor si serviciilor de maine. Acum ai ocazia sa influentezi deciziile marilor companii romanesti si straine si sa-ti inbunatatesti experienta de zi cu zi.

Vocea ta va fi auzita.

Inscrierea in RaspunsulTau.ro

Orice persoana este libera sa se inscribe in comunitatea de respondenti RaspunsulTau.ro . Inscrierea in comunitatea RaspunsulTau.ro este gratuita. Angajatii SC eResearch corp SRL corp nu pot fi membrii RaspunsulTau.ro .

Informatii privind datele personale

Pentru a putea realiza analize statistice in baza raspunsurilor oferite de catre membrii comunitatii ePanal, SC eResearch Corp. SRL corp solicita o serie de date socio-demografice pe baza carora se fac trimiterile de invitatii catre studiile desfasurate. Declararea acestor informatii sunt obligatorii pentru inscrierea in RaspunsulTau.ro .Toti membrii comunitatii RaspunsulTau.ro trebuie sa fie de acord cu declararea acestor date. De asemenea, daca vei castiga unul dintre premiile oferite la tombolele organizate cu ocazia fiecarui studiu (acolo unde este specificat) iti vom cere consimtamantul de a-ti publica poza pe site impreuna cu un scurt interviu pentru a putea trimite mail-uri de instiintare celorlalti participanti la tombola ca studiul a luat sfarsit.

Informatii privind statutul de membru RaspunsulTau.ro

In momentul finalizarii procesului de inscriere in comunitatea RaspunsulTau.ro (panelul de respondenti) ai fost de acord sa primesti invitatii la studiile pe care SC eResearch corp SRL corp le desfasoara.

Refuzul tau de a participa la oricare dintre studiile propuse nu are repercursiuni asupra statutului tau de membru RaspunsulTau..ro . Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a elimina adresa ta de e-mail din baza noastra de date impreuna cu toate datele tale personale si punctele valorice acumulate daca nu accepti sa participi la 5 studii consecutive pentru care noi iti trimitem invitatie de participare. Daca esti in incapacitatea de a participa la studiile noastre pe o perioada lunga de timp datorita unor probleme personale sau de alta natura te rugam sa ne informezi despre aceste detalii la adresa dan.chirita@eResearch.ro

Poti opta sa renunti la statul de membru RaspunsulTau.ro printr-un click pe link-ul de dezabonare din ultimul e-mail primit de la noi sau trimitand un email pe adresa dan.chirita@eResearch.ro


In situatia in care optezi sa parasesti comunitatea RaspunsulTau.ro prin intermediul ultimei invitatii primite pe e-mail iti recomandam sa folosesti optiunea “dezabonare” din subsolul invitatiei si nu reclamatia de spam.

Este posibil ca timp de maxim doua saptamani sa mai primesti invitatii de participare la studiile noastre datorita unor detalii tehnice: de-a lungul timpului am primit mai multe notificari din partea unor membri care se dezabonasera din greseala si doreau sa fie reinscrisi in comunitatea noastra. In cazul in care te vei afla intr-o situatie similara este suficient sa ne scrii un e-mail pe adresa dan.chirita@eResearch.ro in care sa specifici ca doresti reintroducerea adresei tale (si implicit a datelor colectate) in baza noastra de date.

 
 eResearch Corp. isi rezerva dreptul de a limita drepturile de utilizare a conturilor de pe RaspunsulTau.ro in cazul unor comportamente neadecvate inclusiv, dar fara a se limita la actiuni care pot aduce prejudicii detinatorului platformei sau altor membri, utilizarea in cadrul profilului informatii neadevarate sau a conturilor inactive. 


Premiile oferite la studii

Cu ocazia fiecarui studiu desfasurat iti oferim puncte valorice si posibilitatea de inscriere la tombolele cu premii. Poti castiga puncte participand la studii, completand datele tale personale de profil si invitand prieteni in comunitatea RaspunsulTau.ro .

Poti afla mai multe detalii privind sistemul de premiere pentru invitatiile din meniul Regulament.

Garantiile noastre privind protectia datelor personale

SC eResearch corp SRL le garanteaza tuturor membrilor comunitatii RaspunsulTau.ro ca vor fi invitati doar la studii de cercetare de piata, datele personale nefiind folosite in nici un scop comercial (nu iti vor fi trimise mesaje cu caracter comercial sau solicitari de a achizitiona vreun fel de produse ori servicii). Raspunsurile tale la studii sunt salvate pe un server securizat si sunt procesate statistic, 100% anonim, fara asocieri intre raspunsuri si numele tau vor fi procesate statistic independent de datele tale personale. SC eResearch corp SRL corp prin comunitatea online RaspunsulTau.ro va pastra confidentialitatea tuturor datelor personale pe care un membru le va pune la dispozitie.

In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, te informam ca toate datele colectate prin intermediul serviciilor noastre sunt proprietatea integrala a SC eResearch corp. Datele tale personale nu vor fi transmise unor terti fara acordul tau, cu exceptia administratorului serverului care face posibila furnizarea serviciilor noastre. In legatura cu aceste operatiuni efectuate SC eResearch corp SRL ai, conform Legii, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de a avea acces la datele furnizate, dreptul de interventie asupra datelor furnizate, dreptul de opozitie, dreptul de a te adresa justitiei, dreptul de a face plangere, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. SC eResearch corp SRL va lua toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor tale cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

eResearch Corp. este Operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistare: 490761071659 .

Statutul de membru RaspunsulTau.ro presupune respectarea acestor reguli de desfasurare a activitatii si se aplica tuturor celor inscrisi in comunitatea RaspunsulTau.ro .