Intrand in clubul RaspunsulTau.ro te alaturi celor care au raspunsuri si care le ofera, pentru ca parerile lor sa poata produce schimbari. RaspunsulTau.ro este comunitatea utilizatorilor de internet care doresc sa participe la studii de cercetare de piata desfasurate exclusiv online si care au inteles, ca si tine, cat este important sa spuna ce cred despre branduri, produse, servicii si evenimente din viata de zi cu zi. Noi stim cat de valoroase sunt parerile si experientele tale si de aceea te recompensam pentru activitatile pe care le impartasesti.

Avantajele inscrierii in comunitatea RaspunsulTau.ro, initiata de eResearch corp , sunt foarte multe, insa de departe cel mai important lucru pe care ti-l oferim este oportunitatea de a-ti face vocea auzita. In plus, poti dialoga cu ceilalti membri ai comunitatii si cu echipa noastra pe Facebook pentru schimb de experienta si cele mai noi informatii din comunitatea RaspunsulTau.ro

Efortul si timpul acordat sondajelor noastre iti este rasplatit cu fiecare ocazie. Raspunurile pe care ni le dai sunt recompensate cu Puncte, pecare tu le poti folosi transforma in produse, vouchere sau donatii.

Poti sa afli mai multe detalii despre ce inseamna sa fii membru in comunitatea RaspunsulTau.ro accesand sectiunea Intrebari frecvente sau poti sa devii chiar acum membru.

Niciodata n-a fost mai usor sa-ti spui parerea si sa primesti un feedback prompt din partea unor oameni care apreciaza implicarea ta in activitatea de cercetare.

Bun venit alaturi de noi!

 

Partener Media: ListaFirme.ro