• Informatiile pe care ni le oferi prin inregistrarea ta in RaspunsulTau.ro sunt salvate pe un server securizat si sunt procesate statistic, 100% anonim, fara asocieri intre raspunsuri si numele tau. eResearch corp, prin comunitatea online RaspunsulTau.ro va pastra confidentialitatea tuturor datelor personale pe care un membru le va pune la dispozitie. eResearch corp are dreptul de a prelucra date cu character personal, fiind inregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr.-ul: 490761071659 .
  • Vizitele tale pe acest site in zona destinata membrilor si participarea la sondaje sunt inregistrate. Serverul nostru pastreaza informatii precum adresa computerului de pe care se acceseaza continutul, data, ora, tipul browser-ului folosit si paginile descarcate la solicitarile tale atunci cand apelezi site-ul www.raspunsultau.ro.
  • Datele tale personale vor fi sterse complet din baza noastra de date in maximum 2 saptamani de la solicitarea ta. Rezultatele studiilor la care ai participat sunt arhivate independent de datele tale personale astfel incat nimeni nu poate face identificarea persoanei.