Intrand in clubul RaspunsulTau.ro faci parte dintr-un grup select de respondenti care aleg sa-si exprime opiniile prin completarea unor sondaje online, cu ocazia diverselor studii pe care noi le propunem.

Iata cateva dintre motivele pentru care merita sa devii chiar astazi membru in comunitatea noastra:

  • Iti propunem o colaborare de durata, in care dialogul si feedback-ul tau sunt cele mai importante elemente pentru noi si clientii nostri.
  • Iti vom oferi oportunitatea de a-ti exprima parerea in legatura cu noi produse si servicii in fata reprezentantilor din marile companii romanesti si straine. Acum ai sansa sa le influentezi deciziile si sa-ti imbunatatesti experienta de zi cu zi.
  • Vei putea participa la studii interesante ce abordeaza teme care te intereseaza in mod direct.
  • Poti castiga unul dintre numeroasele premii pe care le oferim, prin tragere la sorti, la studiile cu tombola.
  • Vei beneficia de un sistem de recompensare prin care punctele pe care le acumulezi iti permit sa alegi liber intre mai multe tipuri de premii, in functi de preferintele si nevoile tale :

-BILETE pentru evenimente, teatru, film, calatorii.

-PRODUSE ELECTRONICE, ELECTROCASNICE SI I.T. pe care le gasesti direct pe site-ul nostru

-VOUCHERE pentru magazine online pe care le poti folosi pentru orice produs doresti

-SANSE in plus in tombolele pentru premiile pe care le oferim la fiecare studiu

-DONATII: Poti dona valoarea punctelor tale unui ONG


  • eResearch Corp iti asigura confidentialitatea datelor personale in conformitate cu legislatia europeana in vigoare si se angajeaza sa nu ofere adresa ta de e-mail altor entitati comerciale sau de alta natura.
  • Beneficiezi de informatii exclusive: afli aici pentru prima oara care sunt noile cercetari pe care noi le efectuam si le propunem opiniei publice.


Daca vrei sa vezi care sunt cele mai frecvente intrebari adresate de membrii nostri te invitam sa vizitezi meniul "Intrebari frecvente". Poti sa ne adresezi orice alte intrebari suplimentare privind statulul de membru RaspunsulTau.ro. Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.Vreau sa devin membru